Bejelentés
MENÜ
WEBSHOP:Szeretnél még hosszabb, még ívesebb szempillákat?

HOSSZABB - SŰRŰBB - VASTAGABB

Gyönyörű szempilla akár 2 hónapon át! ·

Természetes, mint a valódi szempilla ·

Víz-, könny- és izzadtságálló ·

Nem kell változtatni szokásos életvitelén ·

Nem roncsolja a saját szempillákat ·

Súlytalan, használata kényelmes ·

Különböző hosszúságban, vastagságban és színben választható ·

Díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal ·

Akár 2 hónapig is tart A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik hazánkban Tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3dimenziós műszempilla, vagy 3D műszempilla.

Ajánlott azoknak, akik tartós használatra szeretnének műszempillát. A műszempillák közül a legtermészetesebb hatású, mivel szálanként illesztjük a saját szempillákhoz is. A pillákat szálanként, rugalmas ragasztóval illesztjük saját szempilláihoz. A felragasztott szálak vastagsága a természetes szempillákkal egyező, vagy vastagabb szálú is lehet, mellyel szempillájának sűrűsége fokozható. A 3D műszempilla viselete kényelmes, súlytalan, egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, dúsítja, kiemeli és követi annak ívét. Használata során a saját szempilla nem sérül, nem törik le. Vízálló, igény szerint speciális szempilla spirállal festhető. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimális, felvitele higiénikus. A műszempillákat egyesével, csipesz segítségével mártjuk a ragasztóba, ami rugalmas marad száradás után is, majd a megfelelő saját pillára illesztjük felülről, hogy végig feküdjön az eredeti szempillán, így lesz igazán tartós. Egy szemre kb. 30-32 szál kerül.

A 3D műszempilla felhelyezése után 24-48 órán át óvni kell a szempillákat a felázástól és az erős UV fénytől. A ragasztónak kb. 48 órára van szüksége a tökéletes száradásig. Ha a ragasztót a megadott időn belül víz éri, a szempilla lepotyoghat. Amennyiben erős UV sugárzásnak van kitéve (tartós napozás, szolárium) az első 48 órában a ragasztó megkeményedik és elveszti rugalmasságát. Ha azonban a vendég minden óvintézkedést betart, szálas műszempillái akár 2 hónapig is fennmaradhatnak. A szálak több méretben és hosszban is kaphatóak, így a vendég adottságaihoz és igényeihez igazítható. Lehet szolid és természetes, de lehet feltűnő és látványos.

Mielőtt szempilla hosszabbításra jössz, a következőket kérlek, tartsd be a tökéletes végeredmény érdekében:

-Ha kontaktlencsét hordasz, vedd ki és esetleg hozz magaddal egy szemüveget.

-Smink nélkül érkezz. reggel a szemed környékére ne rakj krémeket!

Előtte 3-4 nappal fetstesd a szempilládat ha szükséges.

-Sminktetoválás után 1 hónappal lehet szempilla hosszabbítást készíteni.

Amikor elkészült gyönyörű tartós szempillád, már csak az otthoni ápolás betartása a feladatod. Semmilyen különleges dolgot nem igényel egy kis odafigyelésen kívül, ugyanúgy végezheted a mindennapi teendőidet, viszont mindenki sokáig a csodájára jár majd a pilláidnak.

A műszempillák felhelyezését követően kérjük tartsa be az alábbiakat: - A ragasztás után 24 óráig ne érje víz, - A ragasztás után 2 napig ne ússzál,ne érje gőz, ne mosd arcod forró vízzel, óvatosan, nedves vattakoronggal tisztítsd ez idő alatt. - Ne készíttess szempilla dauert, - Ne festess tartós szempillafestékkel, - Ne göndörítesd a műszempillákat, - Ne dörzsöld a szemed. - Nem lesz szükséged szempilla spirál használatára, de ha mégis használsz, akkor speciális terméket használj, mely biztosan nem károsítja a pillákat. ( Nem zsíros alapú, nem vízálló) - Zsíros alapú szemfesték és sminklemosót nem szabad használni, csak vizes alapút.


Alkalmi soros szempilla, és tincses pillák közöl is széles választékban választhatsz!Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!