Bejelentés
MENÜ
WEBSHOP:Csillám tetoválást mindenkinek!

Csillogás varázsa a bőrön

Mi is aza csillám TATTO?

Ez egy abszolút új trend, ami Európában hódít, a stylistok már korábban is alkalmaztak, de most már mindenki számára elérhető! A csillám tetoválás valójában nem más, mint egy testfestési eljárás, mely garantáltan a leglátványosabb és legcsillogóbb mind közül. Egyre népszerűbb a gyerekek körében is, a színes csillámokkal készített gyermeki motívumok rendkívül egyediek és divatosak.

A csillám tetoválás felvitele fájdalommentes, egy speciális bőrragasztó és kozmetikai csillámpor alkalmazásával történik, és igen tartós, hiszen nem árt neki sem a víz, sem az izzadság, sem a homok. A motívum elkészítését követően 2-3 perc a száradási idő, és utánna akár azonnal lubickolni is lehet vele a medencében. A csillámok használata biztonságos, allergiamentes, a test bármely részén alkalmazható, nem irritálja a bőrt, csak bőrbarát minőségi és ellenőrzött anyagokkal dolgozunk! Egy-egy minta 5-15 perc alatt elkészül és 5-21 napig is a bőrfelületen maradhat, bőrtípustól és a mintára való vigyázástól függően! Ez a vízálló dísz kellemes és tartós vieselést biztosít. A több száz motívum közül bárki megtalálja a kedvére valót! :) Divatos és szép viselet menyasszonyoknak, buliba, szilveszterre, farsangra sőt a gyerekek is rajonganak érte! :)

Hogyan készül a Henna festés?

A festés teljesen fájdalommentes. A paszta kb. 1-2mm vastagságban kerül a bőrre, ha a minta elkészült 1 órát kell várakozni a száradásra. Ha a minta elkészült minimum 6 órát nem érheti víz az érintett bőrfelületet. Miután leszedtük a kiszáradt pasztát a minta kezdeti színe narancssárga majd kb. 24 óra elteltével éri el végleges színét ami barnás vöröses. A végső szín nagyban függ a bőrtipustól, és a kezelési utasítások megfelelő betartásától. Menyire tartós? A henna festés tartóssága általában 1-3 hét. Vannak extrém esetek is amikor akár 1-2 esetleg 3 hónapig is megmaradt.(ez saját tapasztalat) A tartósság nagyban függ a bőrtipustól.Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!